Rautatiekuljetukset

ContainerTrans Scandinavia (CTS) tuottaa rautatiekuljetuspalveluja kontitetulle tavaralle Suomen, Venäjän, IVY:n ja Aasian välillä käyttäen Venäjän kansallisen konttioperaattorin JSC Transcontainerin kuljetuskalustoa.

Rautatiekuljetukset yli 10 vuoden kokemuksella

ContainerTrans Scandinavia (CTS) tuottaa rautatiekuljetuspalveluja kontitetulle tavaralle Suomen, Venäjän, IVY:n ja Aasian välillä käyttäen Venäjän kansallisen konttioperaattorin JSC Transcontainerin kuljetuskalustoa. CTS:n asiantunteva henkilökunta auttaa asiakkaita erityyppisissä kuljetustiedusteluissa sekä tarjoaa konsultointiapua ja neuvoja.

ContainerTransScandinavia Oy (CTS) on VR:n ja JSC TransContainerin vuonna 2007 perustama yhteisyritys, joka on erikoistunut konttitavaran rautatiekuljetuksiin.

Rautatiekuljetukset venäjälle

Rautatiekuljetukset asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä

Tarjoamme rautatiekuljetukset aina asiakkaidemme tarpeisiin räätälöitynä. Saat kauttamme rautatiekuljetukset aina yhden kontin kuljetuksista laajempiin kaiken kattaviin logistisiin kokonaisuuksiin, jotka saattavat vaatia esimerkiksi muiden huolinta- ja terminaalipalveluiden, kuljetuksen ja merirahdin järjestämistä.

Haluatko lisätietoa rautatiekuljetuksesta?

Ota meihin yhteyttä tai pyydä tarjous rautatiekuljetuksesta täyttämällä sivun lopussa oleva lomake.